Sportiniai polo marškinėliai

Rodyti filtrus
104 Produktai

Sportiniai polo marškinėliai

Polo marškinėliai - sportiškos elegancijos įvaizdis vyrams ir moterims

Tam tikros sporto šakos reikalauja ne tik ypatingų gabumų ar specifinių įgūdžių, bet ir specialiai joms pritaikytos aprangos. Bėgimui reikalinga speciali bėgimo avalynė, futbolo ar krepšinio treniruočių metu nešiojami vienodi šortai, sportinės kelnės, džemperiai ir pan. Klasikinio stiliaus polo marškinėliai - idealiai golfui, jojimui, būriavimui ir kitoms sportinėms šakoms subalansuota marškinėlių rūšis, kuri leidžia suformuoti profesionalaus, visada pasitempusio sportininko įvaizdį.

Pabodo įprasti, nuobodūs rūbai ir ieškote sportiškos elegancijos? Siūlome pasižvalgyti mūsų asortimente, nes čia rasite galybę skirtingų moteriškų ir vyriškų polo marškinėlių. Savo klientams galime pasiūlyti itin platų madingo dizaino ir spalvų polo marškinėlių asortimentą, kurį sudaro trumparankoviai, berankoviai ir ilgarankoviai marškiniai.

Nors polo marškiniai pasižymi klasikiniu kirpimu, tačiau mūsų siūlomos prekės turi ir išskirtinių akcentų, kurie pasirūpins, jog Jūsų sportinis įvaizdis būtų ne tik elegantiškas, bet ir unikalus. Kviečiame užsukti ir išsirinkti klasikinius polo marškinėlius, kurie nuo senų laikų yra laikomi sportinės elegancijos simboliu.

Kuo moteriški ir vyriški polo marškinėliai skiriasi nuo kitų sportinių drabužių?

Polo marškinėlių kilmė siejama su teniso, golfo ir polo žaidimais. Nors anksčiau tokia apranga puošdavosi tik golfo, polo žaidėjai ir teniso profesionalai, tačiau šiais laikais tokius drabužius mielai renkasi ir kitų sporto šakų atstovai. Polo marškinėliai puikiai tinka tiek vyrams, tiek moterims. Dažniausiai jie yra gaminami iš medvilnės ir poliesterio derinio. Todėl tokio tipo viršutinis rūbas neretai puošia ir lengvosios atletikos sportininkus, čiuožėjus ar dviratininkus, kuriems svarbūs ne tik elegantiški ar patogūs, bet ir puikiai prakaitą sugeriantys drabužiai.

Be to, kitaip nei kiti rūbai, polo marškinėliai yra neiššaukiantis ir niekada iš mados neišeinantis aprangos tipas, todėl jie puikiai tiks iš esmės bet kokiai situacijai. Įdomu, kodėl moteriški ir vyriški polo marškinėliai yra lyderiaujantis profesionalių sportininkų pasirinkimas?

Pateiksime pagrindines priežastis, dėl kurių šių drabužių greičiausiai neatsisakysite ir Jūs.

Daug teigiamų savybių turintis audinys

Polo marškinius dažniausiai lydi labai aukštos kokybės sudėtis. Jie gaminami iš kvėpuojančio audinio, todėl juos patogu dėvėti tiek intensyvių treniruočių, tiek varžybų metu. Polo marškinėliai dažniausiai gaminami iš medvilnės ir poliesterio mišinio. Tokių medžiagų derinys efektyviai pašalina prakaitavimo problemą.

Su tokiais marškinėliais patogu treniruotis karštomis dienomis, nes kūnas išlieka sausas ir vėsus. Šie marškinėliai dažnai būna su sagomis, įprastai jų dizainui būdingos apykaklės. Sagos ir apykaklė taip pat efektyviai atlieka vėsinimo funkciją.

Profesionalus įvaizdis

Tokių prekių asortimente galima rasti skirtingų modelių, dizaino bei spalvų gaminius. Visgi, greičiausiai niekas nedrįs ginčytis, jog tiek vyriški, tiek moteriški polo marškinėliai visada atrodo elegantiškai ir subtiliai. Keliomis sagomis užsegami, apykaklę turintys marškinėliai visada atrodo pakankamai oficialiai. Kai kuriems sportininkams reikia laikytis tam tikro aprangos kodo. Polo marškinėliai visada demonstruoja eleganciją, todėl jie puikiai atitinka reikalavimus, kuriuos kai kurios sportinės šakos, kelia sportininko įvaizdžiui.

Polo sportiniai marškinėliai išpopuliarėjo labai seniai, tačiau šiomis dienomis jų populiarumas tikrai neblėsta, o tik auga. Šiais laikais polo marškinėliai naudojami ne tik kaip sportinė apranga, bet ir kaip kasdienio garderobo akcentas. Vyrai juos dažnai nešioja su džinsais. Moterys juos derina ne tik prie džinsų, bet ir prie sijonų. Iš esmės, polo marškinėliai tinka visais atvejais, kai reikia pakankamai oficialios, klasikinės, tačiau tuo pačiu stilingos ir komfortabilios aprangos.

Polo marškinėlių pasirinkimo taisyklės

Polo marškinius nuo įprastų marškinėlių galima atskirti pagal apykaklę ir sagas. Pagrindinis skirtumas tarp įvairių polo marškinių - rankovių ilgis. Rankovių ilgį reikėtų rinktis pagal sportinės šakos, kuria užsiimate, intensyvumą bei pobūdį. Kad būtų aiškiau, pateiksime kelis konkrečius pavyzdžius.

  • Berankoviai marškinėliai. Berankoviai polo marškinėliai - idealus sprendimas golfo žaidimams aukštesnėje nei 20 °C temperatūroje. Berankoviai marškinėliai dažniau yra moteriškos, o ne vyriškos drabužių spintos elementas. Bet kuriuo atveju, jie idealiai tinka vasarai ir įvairioms sportinėms veikloms lauke.
  • Marškinėliai trumpomis rankovėmis. Marškinėliai trumpomis rankovėmis pasižymi paprastu, klasikiniu dizainu, dėl kurio ši apranga ir yra vertinama. Dėl šios priežasties, būtent tokio tipo marškinius renkasi ir skirtingų lyčių, ir skirtingų sporto šakų atstovai. Trumparankoviai moteriški ir vyriški polo marškinėliai gali būti įvairių spalvų, tačiau jų dizainas - labai panašus. Būtent tokių marškinėlių pagalba formuojamas profesionalus teniso žaidėjo ar, sakykim, jojiko įvaizdis.
  • Marškinėliai ilgomis rankovėmis. Šio tipo marškiniai šiek tiek varžo judėjimo laisvę, tačiau jie padeda sukurti dar elegantiškesnį, solidesnį sportinį įvaizdį. Polo marškinėlius ilgomis rankovėmis rekomenduojama rinktis atvejais, kai užsiimama mažesnio fizinio aktyvumo reikalaujančia sportine veikla, arba tuomet, kai reikia šiltesnių rūbų.

Polo marškinėliai - tai, ką privalo turėti kiekvienas, rafinuoto ir solidaus įvaizdžio siekiantis sportininkas. Stilingi polo marškinėliai - puiki alternatyva standartinei sportinei aprangai, kuri suteikia ne tik maksimalų komfortą, bet ir neblėstančią sportinę eleganciją.

Domina aukščiausia kokybe pagrįsti polo marškinėliai vyrams ir moterims? Prašome užsukti į svečius! Mūsų parduotuvėje galėsite įsigyti kokybiškus, komfortabilius ir be galo stilingus polo marškinėlius už tikrai prieinamą kainą. Stilingiems sportininkams subalansuotus marškinėlius galite patogiai įsigyti ir internetu.

Apsilankę mūsų internetinėje parduotuvėje galėsite pasirūpinti ir kitais, įvairioms sporto šakoms pritaikytais aksesuarais. Tad nedelskite, išsirinkite reikiamas prekes ir atsiminkite, kad puikiai suformuotas sportinis stilius suteikia daugiau pasitikėjimo ir dažnai palydi geresnių sportinių rezultatų link!