Miesto dviračiai

Rodyti filtrus
61 Produktai

Miesto dviratis - investicija į aktyvų laisvalaikį

Aktyviomis laisvalaikio pramogomis norisi mėgautis ne tik gamtos apsuptyje, bet ir miesto aplinkoje. Miesto dviratis - transporto priemonė, idealiai subalansuota šiam tikslui. Miesto dviračiai leidžia mėgautis didesnio fizinio aktyvumo reikalaujančia, tačiau tuo pačiu labai įdomia sportine veikla. Įsivyravus palankesnėms oro sąlygoms, tokie dviračiai gali būti naudojami ir kaip gamtai draugiška bei visas spūstis aplenkianti automobilio alternatyva.

Progų, kada galima pasinaudoti miesto dviračiu - toli gražu ne viena. Todėl tikrai galima teigti, jog toks dviratis yra visada pasiteisinanti investicija, kuri užtikrina fiziškai aktyvią ir tikrai smagią kelionę nuo taško A iki B.

Mūsų asortimente - įvairiausi miesto dviračių modeliai, pritaikyti vyrams, moterims ir net patiems mažiausiems vaikams. Siūlome ne tik standartinius, bet ir elektrinius dviračius, kurie suteikia galimybę be didelių pastangų įveikti net ir išskirtinai ilgus miesto maršrutus.

Kviečiame susipažinti ir su sulankstomomis šių transporto priemonių versijomis, kurios patogiai gali būti laikomos net ir itin kompaktiško dydžio namuose ar biuro patalpose. Ieškote komfortabiliam pasivažinėjimui mieste pritaikyto dviračio? Rekomenduojame dviratį rinktis iš Decathlon asortimento, nes mūsų siūlomi variantai ne tik pateisins, bet ir pranoks Jūsų lūkestį!

Kaip pasirenkamas miesto dviratis?

Miesto dviračiai yra transporto priemonės, kurios leidžia atrasti paprastus, kasdienio gyvenimo malonumus. Miesto dviračiai dažniausiai pasižymi keliomis, tik šiam dviračių tipui būdingomis savybėmis - plokščiomis vairo rankenomis, komfortabilia sėdyne ir pradūrimams atspariomis padangomis.

Kiekvieno miesto dviračio konstrukcija sudaryta taip, kad būtų užtikrinta patogi važiavimo padėtis ir nesudėtingas pedalų mynimo procesas. Tokių gaminių pasiūla yra be galo plati. Nuo pasirinktos dviračio komplektacijos bei tipo, priklauso ir tokio pirkinio kaina, ir, žinoma, važiavimo kokybė. Todėl renkantis tokią transporto priemonę, labai svarbu objektyviai įvertinti savo pagrindinius poreikius, nes jie padės išsirinkti individualioms kelionėms labiausiai pritaikytą pirkinį.

Pagrindinis dalykas, kurį reikia žinoti renkantis miesto dviratį yra tai, jog jie yra skirstomi į kelias kategorijas, kurios ir lemia tokios transporto priemonės panaudojimo galimybes. Trumpai jas aptarkime:

Standartiniai miesto dviračiai

Tai klasikinio (angl. classic) stiliaus, dažniausiai žemesnio rėmo dviračiai su standartine pavarų sistema. Mažesnis rėmo dydis dažnai būna aktualus moterims, kurios mėgsta minti pedalus elegantiškai, pasipuošusios suknele. Todėl tokio tipo dviračius neretai renkasi dailiosios lyties atstovės.

Dviračiai žemesniu rėmu taip pat puikiai tinka vaikams, turintiems mažesnį nei 165 cm ūgį. Vaikiški dviračiai gali būti ir su V-brake, ir su diskiniais stabdžiais. Standartiniai miesto dviračiai gali būti komplektuojami su krepšeliais, kurie puikiai atlieka daiktų laikymo paskirtį.

Toks dviračio tipas yra geras sprendimas ir mažus vaikus auginančioms mamoms, nes ant jų gali būti tvirtinamos vaikiškos dviračių kėdutės.

Ilgų nuotolių miesto dviračiai

Tokie dviračiai puikiai tinka ne tik kelionėms mieste, bet ir važiavimams plente, kuriems reikalingas greitas mynimas. Šie dviračiai dažniausiai būna pagrįsti pakankamai lengva konstrukcija. Jiems būdingi aliuminio rėmai bei kitos dalys, pagamintos iš daug nesveriančių medžiagų.

Tokios dviratės priemonės leidžia išvystyti didesnį greitį, todėl šio tipo dviratis yra geras sprendimas dviratininkams, kurie neapsiriboja trumpomis distancijomis ir mėgsta pedalus minti ne tik miesto, bet ir plento aplinkoje.

Greiti miesto dviračiai

Tokie dviračiai dažnai būna vienos pavaros. Tai judrūs, patikimi, aukštos kokybės miesto dviračiai, kurie visada užtikrins stabilų ir manevringą važiavimą. Su tokiu dviračiu galėsite patogiai minti pedalus net esant šlapioms oro sąlygoms, nes daugelis modelių turi plačias, gerą sukibimą užtikrinančias padangas. Taip pat šiems dviračiams būdingi diskiniai stabdžiai, kurie užtikrina stabilų ir tolygų stabdymą bet kokiu oru.

Sulankstomi miesto dviračiai

Kompaktiškas dydis ir sulankstymo galimybė - didžiausi, šio tipo dviračio pranašumai. Šiai dviračio versijai taip pat būdingas mažas ratų dydis. Maži ratai tikrai nėra tokių dviračių silpnybė, o atvirkščiai - didelis privalumas. Kokybiški maži ratukai yra puikiai subalansuoti patogiam ir tikrai stabiliam važiavimui. Be to, jie pasižymi nedideliu svoriu, dėl kurio transportuoti sulankstomą dviratį yra dar patogiau.

Tokie dviračiai - patikima ir labai universali transporto priemonė, kurią galima patogiai vežiotis troleibuse, automobilyje, traukinyje ar net namelyje ant ratų. Šie dviračiai gaminami iš lengvai sulankstomos konstrukcijos, kuri leidžia sulankstyti ir išlankstyti transporto priemonę per kelias sekundes.

Miesto dviračiai internetu

Visiškai nesvarbu, ar Jums reikalingas klasikinio dizaino miesto dviratis moterims, ar vyriškas ilgų nuotolių dviratis - mūsų asortimente rasite geriausius miesto dviračių modelius ir tik optimaliausiomis kainomis. Norite jau dabar mėgautis miesto dviračio teikiamais malonumais? Tokius pirkinius galite įsigyti ne tik mūsų fizinėse parduotuvėse, bet ir internetu.

Decathlon parduodami aukščiausius kokybės standartus atitinkantys, puikiai žinomų gamintojų miesto dviračiai, kurie visada garantuoja maksimalų patogumą ir puikiai tinka ilgoms bei trumpos kelionėms mieste ar bet kokioje kitoje aplinkoje. Įsigyti dviratį mūsų parduotuvėje gali ne tik miesto, bet ir kalnų dviračių ar kitų specializuotų dviračių rūšių gerbėjai, nes savo klientams pristatome labai kontrastingą dviračių transporto priemonių įvairovę.

Svajojate įsigyti aukšta kokybe pagrįstą ir visus poreikius atitinkantį dviratį? Dviračiai iš Decathlon yra būtent tai, ko Jums reikia!