KAIP PARUOŠTI
„Caperlan“ komanda pataria naudoti 2 dalis pašaro ir 0,75 dalies vandens.
Norint pasiekti optimalių rezultatų, jauką reikia sušlapinti dviem skirt. etapais.
Norėdami sušlapinti jauką, apvaliame kibire ant jauko supilkite 3/4 viso reikiamo vandens kiekio. Rankomis gerai sumaišykite, kad vanduo gerai susigertų į jauko daleles.
Palaikykite jauką 15 min., tuomet supilkite likusį vandenį, kad susidarytų pakankamai drėgna medžiaga rutuliukams suformuoti.
SUDĖTIS
Kepiniai, kukurūzai, meduolių prieskonių mišinys (10 %) (cinamonas, anyžiai, gvazdikėliai, keturių prieskonių mišinys, pankolis,muskatas), žemės riešutai.
Priedai: vanilės skonis, karamelės skonis (0,36 %);
ANALITINĖS SUDEDAMOSIOS DALYS IR JŲ KIEKIS
Žali baltymai 12,4 %
Žali riebalai 11,2 %
Mineralinės medžiagos 2,7 %
Neapdorotos skaidulos 3 %
Natris 0,4 %
OFICIALUS PAVADINIMAS
Maisto papildas karpinių šeimos žuvims
IDENTIFIKACINIS NUMERIS
484 324 934 000 21