PARUOŠIMAS
„Caperlan“ komanda pataria naudoti 2 dalis pašaro ir 1 dalį vandens.
Norint pasiekti optimalių rezultatų, jauką reikia sušlapinti dviem skirt. etapais.
Norėdami sušlapinti jauką, apvaliame kibire ant jauko supilkite 3/4 viso reikiamo vandens kiekio. Rankomis gerai sumaišykite, kad vanduo gerai susigertų į jauko daleles.
Palaikykite jauką 15 min., tuomet supilkite likusį vandenį, kad susidarytų pakankamai drėgna medžiaga rutuliukams suformuoti.
SUDĖTIS
Duonos trupiniai, kukurūzų miltai, trupiniai (12 %) (biskvitas, aliejus, pyrago aromatinės medžiagos), maltos skrudintos kanapių sėklos (10 %), kukurūzai, riešutai
Priedai: pyrago aromatinė medžiaga
Analitinės sudedamosios dalys ir kiekis
Žali baltymai 13,9 %
Žali riebalai 9,9 %
Mineralinės medžiagos 4,6 %
Žalios skaidulos 3,2 %
Natris 0,4 %
OFICIALUS PAVADINIMAS
Maisto papildas karpinių šeimos žuvims
IDENTIFIKACINIS NUMERIS
484 324 934 000 21