Gamybos kokybė ir sertifikavimas
Mūsų išrūgų baltymų izoliatas pagamintas Prancūzijoje
Baltymai su „Žole šertų karvių produktas“ etikete
Gamykla sertifikuota „IFS Food“
Produktai pagaminti laikantis gerosios gamybos praktikos, HACCP principų ir metodų
ISO 26 000 standartai
Pagamintų produktų fizikiniai, cheminiai, jutiminiai, mikrobiologiniai ir toksikologiniai patikrinimai
Sertifikuoti žole šerti išrūgų baltymai
Išrūgų baltymų izoliato sudėtyje yra 80 % išrūgų baltymų, gautų iš „Žole šertų“ karvių pieno.
Ši etiketė garantuoja, kad pienas yra iš karvių, kurios ganėsi 120–300 dienų per metus. Taip įsitikinama, kad jos buvo daugiausiai šeriamos žole ar šienu.
Kada vartoti savo išrūgų baltymų izoliatą?
Greitas išrūgų įsisavinimas – idealu vartoti po treniruotės (iki 1 val.).
Taip pat galite papildyti savo dietą išrūgų baltymų izoliato kokteiliu pusryčiaujant ar prieš treniruotes.
2/3 jūsų baltymų šaltinių turėtų būti iš įvairios ir subalansuotos dietos.
Kaip paruošti savo išrūgų baltymų izoliatą?
Pašalinome visus tekstūrinius reagentus iš sudėties, kad ją sutrumpintume
Sumaišykite ne daugiau kaip 200 ml vandens su 2 šaukštais (maždaug 30 g) gertuvėje su sietu.Maišykite 30 sekundžių ir vartokite.Rekomenduojame naudoti drungną vandenį ir nemaišyti miltelių su karštu vandeniu.
Jei norite stipresnės kreminės konsistencijos, sumaišykite savo išrūgas su 150 ml gyvūninio pieno ar augalinio gėrimo (pagal skonį)
Ar galiu vartoti išrūgų baltymus svorio metimui ar raumenų masės ryškinimui?
Metant svorį arba ryškinant raumenis baltymai yra būtini, kadangi jie palaiko raumenų masę.
Šie baltymai nėra maisto pakaitalas.
Vartojimo rekomendacijos
Jei norite juos ilgai vartoti (>2 mėnesius), pasikonsultuokite su gydytoju arba sporto mitybos specialistu.
Šis produktas nerekomenduojamas asmenims su inkstų ar kepenų nepakankamumu, nėščiosioms ir asmenims, jaunesniems nei 14 metų.
Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.Laikytis rekomenduojamos dienos normos.
Laktozės kiekis (100 g)
+/- 4,5 g
Maistingumas
Maistingumas: 100 g | 30 g
Energinė vertė: 391 kcal | 117 kcal
Energinė vertė: 1656 Kj | 497 Kj
Riebalai:3,4 g | 1,0 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių:1,5 g | 0,5 g
Angliavandeniai:10 g | 3,0 g
iš kurių cukrų: 2,8 g | 0,8 g
Baltymai: 79 g | 24 g
Druska:2,2 g | 0,67 g