Virtuvės reikmenims naudojamas metalas: labai svarbus pasirinkimas.
Medžiagai pasirinkome 18/8 (304) tipo plieną, nes jis tinkamas naudoti maistui ir labai patvarus: Nerūdija, apsaugotas nuo korozijos. Kadangi nerūdijantis plienas ne taip gerai praleidžia šilumą, puodą sukonstravome su dvigubu aliuminio dugnu. Jis paskirsto šilumą ir padidina efektyvumą, taip sumažinant sunaudojamų dujų kiekį.
Patarimas, kaip tinkamai naudoti keptuvę:
Keptuvė tinkama naudoti su įvairiomis viryklėmis (malkine, dujine, indukcine ir kt.).
Rankenoje yra lankstoma svirtis, kuri užsirakina (ir atsirakina) spaudžiant (atitraukiant) metalinę dalį jos viduryje.
Įspėjimas: naudojant ant ugnies dėl kontakto su liepsna keptuvės rankena gali įkaisti.
Kaip keptuvę plauti ir prižiūrėti?
Prieš naudojant pirmą kartą, 3 kartus perplaukite švariu vandeniu.
Panaudoję, išplaukite vandeniu su muilu ir į laikymo vietą dėkite tik gerai išdžiovinę.
Keptuvę galima plauti indaplovėje, naudoti abrazyvines kempines ir upės smėlį!
Ko naudojant keptuvę reikėtų vengti?
Kad keptuvės nesugadintumėte, niekada nekaitinkite jos tuščios.
Naudodami ant laužo, saugokite rankeną nuo kontakto su liepsna, kad rankena neįkaistų.
Naudodamiesi tinkamai pritvirtinkite rankeną.
Medžiagos ir reikalavimai
Visi gaminiai ir medžiagos atitinka galiojančius maisto standartus ir gaminami be bisfenolio A (BPA), vadovaujantis Prancūzijos teisės aktais.