Gamybos kokybė ir sertifikavimas.
Mūsų išrūgų baltymų izoliatas gaminamas Prancūzijoje,
jis turi „Užauginta maitinant žole“ ženklinimą
Gamybos vieta turi „IFS Food“ sertifikatą
Gaminiai gaminami vadovaujantis gerosiomis gamybos praktikomis ir HACCP principais bei metodais
ISO 26 000 standartai
Visiems pagamintiems gaminiams atliekami fiziocheminiai, jutiminiai, mikrobiologiniai ir toksikologiniai tyrimai.
Išrūgos iš sertifikuotų žole šeriamų karvių pieno.
Išrūgų ir baltymų izoliato 77 % sudaro išrūgų baltymai, gauti iš sertifikuotų žole šeriamų karvių pieno.
Tai reiškia, kad pieną duodančios karvės šeriamos dažniausiai žole ar šienu ir 120–300 dienų per metus praleidžia ganykloje.
Kada vartoti išrūgų baltymus?
Kūnas sparčiai įsisavina išrūgas, todėl puikiai tinkamos vartoti po treniruotės (iki vienos valandos).
Taip pat galite papildyti savo mitybą išrūgų baltymų izoliato kokteiliu pusryčiaudami ar prieš treniruotę.Dvi trečiąsias baltymų turėtumėte gauti per įvairų ir subalansuotą maistą.
Kaip paruošti išrūgų baltymų izoliatą?
Iš savo recepto pašalinome tekstūrą formuojančias medžiagas, kad sudėtis būtų trumpesnė.Į plaktuvę įpilkite iki 200 ml vandens, sumaišykite su dviem šaukštais (30 g) gaminio.
Plakite 30 sekundžių ir mėgaukitės.Rekomenduojame nenaudoti šalto vandens.Miltelių neplakite su karštu vandeniu.
Kad gėrimas būtų tirštesnis, galite sumaišyti išrūgų baltymus su 150 ml augalinio ar gyvulinio pieno, pagal savo skonį.
Ar galima vartoti išrūgų baltymus metant svorį, palaikant formą?
Baltymai yra labai svarbūs, kai jūs bandote numesti svorį arba palaikyti formą, nes jie padeda išlaikyti raumenų masę.
Šis gėrimas nėra maisto pakaitalas.
Patarimai dėl vartojimo.
Pasikonsultuokite su gydytoju ar mitybos specialistu, jei ketinate vartoti šį gaminį ilgą laiko tarpą (ilgiau nei 2 mėn.).
Šio gaminio negalima vartoti asmenims, sergantiems inkstų ar kepenų ligomis, nėščiosioms ar jaunesniems nei 14 metų vaikams.Saugokite nuo vaikų. Neviršykite rekomenduojamos paros normos.
Laktozės kiekis 100 g.
+/- 4,1 g.