Patarimai dėl naudojimo.
Dėl puikaus aminorūgščių profilio augalinius baltymus galima vartoti prieš arba po fizinio krūvio raumenims formuoti ir raumenims atstatyti. Taip pat galima vartoti prieš miegą ir tarp valgymų.Sumaišykite 30 g miltelių (vieną pilną šaukštą) su 300 ml vandens. Laikykite vėsioje ir sausoje vietoje.
Be fizinės veiklos, itin svarbu laikytis ir įvairios, subalansuotos mitybos bei sveiko gyvenimo būdo.
Maistinė vertė:
Maistinė vertė:100 g | 30 g porcijai
Energinė vertė: 399 kcal | 120 kcal
Energinė vertė:1680 kJ | 504 kJ
Riebalai:8,7 g | 2,6 g
iš kurių cukrus: 2,5 g | 0,75 g
Angliavandeniai:6,0 g | 1,8 g
iš kurių cukrų:0,0 g | 0,0 g
Baltymai:71 g | 21,0 g
Druska:4,1 g | 1,2 g
Kam skirti šie augaliniai baltymai?
Skirta asmenims, kuriems reikia daugiau baltymų ir kurie rūpinasi savo sveikata, pavyzdžiui, sportininkams, vyresnio amžiaus asmenims ir fiziškai aktyviems asmenims.Augaliniai baltymai puikiai tinka tiems, kurie nori vartoti augalinės kilmės baltymus, kurie yra švarūs, saugūs, be laktozės, glitimo ir cholesterolio.
„Weider“ augalinių baltymų privalumai
Dėl puikios aminorūgščių sudėties žirnių baltymai yra geriausi augaliniai baltymai, nes jų maistinė vertė panaši į išrūgų baltymų. Pagrindinis baltymas ‒ veganiškas žirnių baltymų izoliatas („Pisane C9“), praturtintas ryžių baltymais.Derindami ankštinių augalų ir grūdų baltymus, gauname didelės biologinės vertės baltymą, kuris yra lengvai virškinamas.